24 HSU:n urheilijaa Janakkala Games-tapahtumassa

17.7.2017

Viime viikonlopuna kilpailluissa Janakkala Games-kilpailutapahtumassa Liinalammen urheilukentällä kilpaili hyvin runsas joukko HSU:n urheilijoita. Kolmipäiväisissä kilpailuissa nähtiin peräti 24 HSU:n urheilijaa eri lajisuorituksissa. Suurin osa HSU:n kilpailijoista myös paransi hienosti ennätyksiään ja kisoissa moni pääsi myös palkintopallille.

Kisojen HSU:n saamista lajivoitoista vastasivat poikien osalta Arno Toivola 46,02 mittaisella keihäskaarella P13-sarjassa, Eeli Rovasalo P10 sarjan Suomen kärkituloksella 150m matkalla ajalla 22,63 sekä pituuden ennätyshypyllä 4,22, Lauri Kouhia P10 sarjan kuulatuloksella 7,88 ja Anton Sokoff P9 keihäässä tuloksella 25,02. Tytöistä lajivoittoihin nousivat Emilia Rouvinen T12 sarjan 200m juoksussa ajalla 28,85 sekä saman sarjan keihässä tuloksella 36,37 ja Ruth Toivola T9-sarjan hienolla korkeusennätyksellään 129 sekä keihäässä tuloksella 18,46.

Moni edellämainittu lajivoittaja nappasi erinomaisia tuloksia myös muissa osalistumisissaan lajeissa, sillä pojista Eeli Rovasalo otti hopeaa 60m:llä (9,27) ja hienolla puolen sekunnin ennätysparannuksella 60m aidoissa (10,75) sekä Lauri Kouhia pronssia P10-sarjan korkeudessa (126). Tytöistä T12-sarjassa kilpaillut Emilia Rouvinen nousi hopealle kuulassa (10,71) ja nähtiinpä Emilia myös T15-sarjan 300m juoksussa, jossa hän juoksi ennätyksensä (47,10)! Myös Ruth Toivola menestyi erinomaisesti ottamalla hopeaa T9-sarjan pituudesta (3,66) ja kuulasta (6,68)

Palkintosijoja nappasivat myös P11 sarjassa kilpaillut Olavi Halonen kuulassa (9,27) sekä kiekonheitossa (29,18). Olavi otti mitalin myös P12-sarjan seiväshypyssä (2,18). Tytöistä pronssia otti Anni Lähdemäki T15 100m juoksussa (13,42), Emma Rovasalo hopeaa 300m juoksussa (43,74) sekä pronssia pituudesta (4,98).

Kilpailuissa oli edellämainittujen lisäksi mukana myös Eeli Vuola (P15 100m), Elias Oksanen (P9 pituus, kuula), Milla Rasinkangas (N17 kuula), Riina Virtanen (T15 100m), Kiia Brandes (300m, pituus), Tia Palmunen (T15 800m), Oona Manninen (T15 pituus), Venla Toivola (T15 keihäs), Moona Virtanen (T13 korkeus, T12 pituus), Laura Ylönen (T12 60m aj, pituus), Venla Lähdemäki (T12 pituus, 60m aj), Isla Sokoff (T12 seiväs, 60m, 60m aj), Aino Halonen (60m, 800m), Adalia Hurme (60m aj, pituus) ja Neela Jakonen (T10 60m, pituus).

Alla kaikki HSU:n urheilijoiden tulokset.

Anton Sokoff P9 keihään kultapallilla. Kuva: Antti Halonen
Isla Sokoff hyppäsi uuden ennätyksensä T12 seipäässä lukemiin 238! Kuva: Antti Halonen
T12-sarjan Laura Ylönen hyppää pituutta. Kuva: Antti Halonen
P10 sarjan Eeli Rovasalo valmiina 60m juoksukisaan. Kuva: Antti Halonen
Kisojen kuuluttajana tunnelmasta vastasi HSU:n oma Jorma Peltonen! Kuva: Antti Halonen
Yhteiskuvassa T12-sarjassa kilpailleet Moona Virtanen, Adalia Hurme ja Venla Lähdemäki. Kuva: Antti Halonen
Olavi Halonen P11-sarjan kuulassa. Kuva: Antti Halonen
T15-sarjassa kilpaillut Kiia Brandes hyppäämässä pituutta. Kuva: Antti Halonen
T15-sarjan Emma Rovasalo hyppäsi uuden pituusennätyksensä 4,98. Kuva: Antti Halonen