Koululaismaastot juostiin Perttulassa

22.9.2017

Perinteiset HSU:n järjestämät koululaismaastot pidettiin perttulannummen maastoissa torstaina 21.9 klo 17.30 alkaen. Paikalla oli yhteensä 54 osallistujaa, jotka juoksivat 7-15v sarjoissa. Järjestelyt sujuivat syksyisessä ja koleassa säässä, mutta tapahtumaa lämmitti hyvin sujuneet järjestelyt, selkeä opastus ja reitin merkkaus sekä Jorma Peltosen mukaansatempaava selostus. Kilpailuissa saatiin nähdä myös hienoja kiritaisteluja ja yleisön kannustusta.

Juoksumatkana 7-12v sarjoilla oli 800m ja 13-15v sarjoilla 1600m. Palkintoja oli jakamassa Liikkuva Koulu-hankkeen edustaja Pertti Yritys.

Kilpailut olivat HSU:n kesäkauden viimeiset, joten samalla lyötiin pakettiin tämänkin kesän kilpailukalenteri. Ohessa liitteenä tulokset.

P13-sarjan voittaja Kalle Kolmonen (vas.), T15-sarjan voittaja Mette Martikainen ja P14-sarjan voittaja Rasmus Ahoniemi yhteiskuvassa.