Kolme HSUn urheilijaa viikonlopun nuorten SM-halleissa

23.2.2018

Tulevana viikonloppuna kilpaillaan nuorten (17,19, 22) SM-halleissa Kuortaneella. HSUn väreissä nähdään kilpailun aikana kolme urheilijaa: Nelli Talvitie, Pihla Poikolainen ja Iida Tolonen.

Nelli Talvitie kilpailee N17-sarjan kuulantyönnössä. Nelli voitti viime kesänä N16-sarjan kuulantyönnön SM-pronssia tuloksella 13.62. Tuolla tuloksella Nelli lähtee viikonlopun SM-kisoihin tilastonelosena. Onnistuessaan Nellillä on mahdollisuus etukäteen hyvin tasaisessa kilpailussa korkeaan sijoitukseen. Nellin kuula kilpaillaan sunnuntaina klo 10.10.

Pihla Poikolainen kävelee 3000m kävelyssä, johon Pihla lähtee kilpailun tilastokolmosena. Talven aikana yli 40s 3000m kävelyennätystään parantanut Pihla on kehittynyt hyvin ja lähtee luottavaisena parantamaan ennätystään ja taistelemaan SM-mitalista. Pihlan laji kilpaillaan lauantaina klo 12.35.

Mukana on myös Iida Tolonen N19-sarjan seiväshypyssä. Iida lähtee kilpailuun tilastovitosena ja on osoittanut hyvä hyppykuntoa läpi talven mm. hyppäämällä useita kertoja lähelle kesällä tehtyä ennätystään. Iidan laji kilpaillaan lauantaina klo 14.10.

HSUn osalta on siis paikalla kolme erittäin kilpailukykyistä urheilijaa, joilla on hyvät mahdollisuudet sijoittua tuloslistalla korkealle.

SM-kisojen ilmoittautuneet urheilijat tilastotuloksineen voit katsoa täältä

Kisojen Live-tulospalvelua voit seurata täältä

Nelli Talvitie voitti kesällä SM-pronssia N16-kuulassa. Miten käy Nellin tämän vuoden halliSM-kisoissa?