HSUn SM-valmennusryhmät valmistautuvat kesän kilpailukauteen Espanjan lämmössä

7.5.2018


Huhti-toukokuu ovat yleisurheilijalle tärkeitä kuukausia valmistauduttaessa tulevan kesän kilpailukauteen. Tärkeän harjoitusjakson vuoksi monet urheilijat vaihtavatkin hetkeksi maisemaa lämpimämpiin olosuhteisiin, missä kesäkauteen valmistavat lajinomaiset tehoharjoitukset onnistuvat Suomen olosuhteita paremmin. Tämän ratkaisun tekivät myös HSUn SM-ikäiset kärkiurheilijat, jotka ovat leireilleet Espanjan Torreviejassa huhtikuun loppvaiheesta alkaen.

Kiinnostus etelänleiriä kohtaan on ollut hyvin vilkasta, sillä yhtäaikaisesti paikalla on ollut jopa lähes 20:tä urheilijaa HSUn valmentajien Yvonn Lindholmin ja Johannes Tarkiaisen ryhmistä. Tunnelma leirillä on ryhmien kesken säilynyt korkealla ja läpi leirin Torreviejassa on ollut miellyttävän lämpimät olosuhteet. Valmentajat ovat viestineet myös erinomaisesti sujuneista harjoituksista, jotka lupaavat mielenkiintoista yleisurheilukesää HSUn urheilijoiden osalta. Monen urheilijan kilpailukausi starttaakin pian etelänleirin jälkeen.

Leiritunnelmia ja urheilijoiden kesän suorituksia voit seurata HSUn facebook- ja instagram-tileiltä sekä @vonnelaiset-instagram-tililtä.

Vonnen ja Johanneksen treeniryhmät yhteiskuvassa Torreviejassa
Vonnen ja Johanneksen treeniryhmät yhteiskuvassa Torreviejassa