HSUn Kunniakierroksella kerättiin taas tukea lasten ja nuorten liikunnan edistämiseksi

25.5.2018

HSUn vuoden 2018 Kunniakierros toteutettiin aurinkoisessa Urheilupuistossa torstaina 24.5.2018 klo 17 alkaen. Tänä vuonna kunniakierrokselle oli hankittu normaalien kunniakierrostapahtuman puitteiden lisäksi paikalle Suomen tämänhetken ykkösmoukarinheittäjä Inga Linna sekä HSUn yhteistyökumppanina toimiva urheiluvälineliike Sportmixer Oy.

Tapahtuma alkoi ilmoittautumisella ja yhteisellä alkuverryttelyllä, jonka veti Riihimäen Kiskoa edustava, moukarinheiton kaksinkertainen suomenmestari Inga Linna, joka myös ampui tapahtuman lähtölaukauksen. Itse tapahtumaan osallistui noin 25  urheilijaa kunnioittamaan reilua 70 tukijaansa. Niin tapahtuman osallistujamäärä kuin tukijamäärä jäi  hieman jälkeen viime vuoden tasosta, mutta keskimäärin jokainen oli saanut tuekseen vankemman tukijoukon kuin viime vuonna, mikä on erinomainen suoritus. Yhteiseen pottiin on tähän mennessä kerätty vajaa 4000€, mutta keräys jatkuu vielä vuoden loppuun, joten potti ehtii vielä kasvamaan.

Tilaisuuden päätteeksi jaettiin vielä palkinnot eniten kierroksia juosseille: 2009 tai myöhemmin syntyneiden sarjassa parhaat juoksijat olivat Helmi Liikanen (10 kierrosta) ja Mikko Koivisto (12 kierrosta). Nuorten sarjan parhaita olivat Aarni Piri (20 kierrosta) sekä yhtä matkaa taivaltaneet tytöt Tiia Palmunen, Kea Kuusisto ja Mette Martikainen (23 kierrosta). Koko porukasta eniten kierroksia keräsi tänä vuonna HSUn urheilukoordinaattori Jyrki Eriksson (27 kierrosta)

HSU kiittää kaikkia, jotka toimivat kunniakierroksen tukijoina, toimitsijoina, kerääjinä ja juoksijoina!