KUYn nuorisokansallisissa mukana seitsemän HSU:n urheilijaa

31.7.2018

Keski-Uudenmaan Yleisurheilun (KUY) järjesti nuorisokansalliset Tuusulan urheilukeskuksessa viime viikonloppuna 28.-29.7. Mukana kilpailuissa oli seitsemän HSUn urheilijaa, joista useampi teki hienosti oman ennätyksensä.

T9-sarjassa kilpaili kaksi HSUn urheilijaa. T9-sarjan pituushypyssä neljänneksi hyppäsi Velma Peiponen tuloksella 312cm, joka on Velman oma ennätys.Myös vielä 7v-ikäinen Miisa Virtanen hyppäsi kisassa tuloksen 286cm, jolla Miisa sijoittui kahdeksanneksi.

T11-sarjassa oli mukana Sara Jousimaa kuulantyönnössä ja kiekonheitossa. Kuulassa Sara otti lajivoiton lukemin 8,03, joka on Saralle lähes puolen metrin upea ennätysparannus. Kiekossa tulos 16,68 riitti kilpailun kakkostilaan.

T13-sarjassa nähtiin kolme HSUn urheilijaa. Heistä heittolajeissa urakoi Emilia Rouvinen, joka osallistui niin kuulaan, kiekkoon kuin keihääseen. Emilia ottikin niin kuulassa (10,71), keihäässä (37,40) kuin kiekossa (35,85) hienosti lajivoiton, joista kiekon tulos paransi reilusti Emilian aiempaa ennätystä. Emilia juoksi myös 60m aidoissa neljänneksi ajalla 10,47 pienestä kompuroinnista huolimatta ja viiletti T15-sarjan 100m:llä ajan 13,73, joka on myös Emilian oma ennätys ja riitti kilpailun kuudenteen sijaan.

Lisäksi T13-sarjassa kilpailivat Laura Ylönen ja Moona Virtanen, jotka molemmat paransivat hienosti ennätyksiään pituushypyssä: Laura tulokseen 4,13 ja Moona tulokseen 3,92, jossa oli tosin harmittavasti liikaa myötätuulta. Laura oli lisäksi mukana 60m-juoksussa ajalla 9,45 (+2,1) ja Moona korkeudessa tuloksella 125.

T15-sarjan pituudessa nähtiin myös HSUn Inkamari Letto. Inkamari hyppäsi kisassa hyvin ja teki uuden ennätystuloksensa 4,42, joka riitti kilpailun kahdeksanteen sijaan.