Kolme HSUn pikaviestijoukkuetta mukana Porvoon aluemestaruusviesteissä

15.8.2018

Eilen tiistaina 14.8 alkoivat eteläisen ja kaakkosen alueen mestaruusviestit, eli tuttavallisemmin aluemestaruusviestit, jotka juostiin tänä vuonna Porvoossa. Aluemestaruusviestit käsittävät 17-, 19- ja aikuisten sarjat. HSUn joukkueita nähtiin kisojen ykköspäivänä kahden joukkueen voimin N17-sarjan 4x100m:llä ja yhden joukkueen voimin M19-sarjan 4x100m:llä.

N17-sarjan 4x100m-viestissä T15-sarjan SM-viesteihin valmistautuva joukkue Kiia Brandes, Emma Rovasalo, Noora Hietala, Emilia Rouvinen juoksi hyvällä ajalla 51,89 sarjan kuudenneksi. Hyvä aika nostaa odotuksia myös reilun kolmen viikon päästä käytäviä SM-viestejä ajatellen.

N17-sarjassa juoksi myös toinen HSUn joukkue, jossa mukana olivat Nelli Talvitie, Vilma Rönkä, Saara Rantanen ja Tia Palmunen. Joukkue juoksi ajan 54,23, joka riitti kilpailun 12:ta sijaan.

Lisäksi mukana oli M19-sarjan pikaviestijoukkue Ilmari Niiranen, Jermu Tarkiainen, Aapo Nieminen ja Niilo Kantoniemi. Poikien juoksu kuitenkin tökkäsi toiseen vaihtoon, jossa tapahtui vaihtorikko. Pojat kuitenkin suhtautuvat vaihtorikkoon kisan jälkeen lähinnä hymyillen. Uusi yritys onkin seuraavaksi SM-kisoissa Mikkelissä syskuun toisena viikonloppuna.

Tia Palmunen (vas.), Saara Rantanen, Vilma Rönkä, Nelli Talvitie, Emma Rovasalo, Kiia Brandes, Emilia Rouvinen ja Noora Hietala muodostivat HSUn N17-sarjan kaksi pikaviestijoukkuetta
Niilo Kantoniemi (vas.), Jermu Tarkiainen, Aapo Nieminen ja Ilmari Niiranen suhtautuivat vaihtorikkoon huumorimielellä kisan jälkeen.