Kaupunginmestaruus kilpailuissa ennätys osallistujamäärä

14.9.2018

HSU:n järjestämissä kaikille avoimissa Kaupunginmestaruuskilpailuissa nähtiin osallistujaennätys, kun kaiken kaikkiaan 21 urheilijaa urakoi neljässä lajissa. Lajeina 100m, keihäs, korkeus ja 1000m. Osa suoritti vain yksittäisiä lajeja, mutta iso osa osallistujista suoritti upeasti kaikki neljä lajia. Illan aikana tehtiin paljon hyviä suorituksia ja uusia omia ennätyksiä. Yhteishengellä ja kannustuksella kilpailu vietiin ottelumaisesti onnistuneesti läpi. 

Miesten satasella nähtiin tiukka kilpailu, mutta niin ensimmäisen erän kuin koko lajin voiton vei tuttuun tapaan M40-sarjan Tarmo Voigemast (13,28). Naisissa nopeinta vauhtia piti viime vuoden tapaan N40-sarjan Minna Kouhia (14,16). 

Satasen jälkeen siirryttiin keihääseen, jossa nähtiinkin melkoisia leiskautuksia. Miehistä pisimmälle leiskauttivat M40-sarjan Erno Jussila (37,12) ja Ernoa hätyytellyt M-sarjan Jarno Brunfelt (34,86). Naisista pisimmälle heitti seuramme valmentaja Yvonn Lindholm (30,75).

Keihään jälkeen siirryttiinkin korkeushyppyyn, jossa taso nousi entisestään. Useat urheilijat tekivät epävirallisia ennätyksiään ja ylittivät viimeisillä yrityksillään mitä upeimpia korkeuksia. Miehissä nähtiin tiukka taisto, kun M40-sarjan Erno ja Tarmo hyppäsivät molemmat 140 ja yritykset korkeudesta 145 olivat todella lähellä onnistua. Myös naisissa nähtiin tiukkaa taistelua, kun N40-sarjan Minna ja Kirsi pomppasivat saman korkeuden 130. 

Illan hämärtyessä oli kisojen kruunaavan 1000m aika. Tonnin voiton vei kisaa määrätietoisesti alusta loppuun johtanut Juha Jääskeläinen (3:47), ja Juhan perässä maaliin tulivat Tarmo Voigemast sekä naisten sarjan voittaja Minna Kouhia. Tarmo ja Minna tulivat rintarinnan maaliin ajalla 3:51, mutta tarkkasilmäiset tuomarit tosin huomasivat Tarmon tulleen sentin Minnaa edellä maaliin.

 

Kiitos kaikille osallistujille ja toimitsijoille kisojen viemisestä upeasti läpi! Tulokset löytyvät jutun lopussa.

Liitteet

Valmiina kisaan
Valmiina kisaan