Kesän ensimmäiset kaupunginmestaruudet kisattiin urheilupuistossa

27.6.2019

Hyvinkään Seudun Urheilijoiden perinteiset kaupunginmestaruuskisat järjestettiin keskiviikkona 26.6:ta urheilupuistossa, jotka olivat järjestyksessään jo kahdeksannnet. Rentohenkinen kilpailu suunnattiin kaikille hyvinkääläisille aikuis- ja nuorisourheilijoille, jotka olivat kiinnostuneet tulla kokeilemaan taitojaan yleisurheilussa. Kesän ensimmäisissä kaupunginmestaruuskisoissa lajina oli 3-ottelu, joka sisälsi 200m-juoksu, pituuden ja kuulan, joista sai halutessaan suorittaa vain tietyt lajit. Kisoihin osallistui tänä vuonna mukavasti 15:ta kilpailijaa, jotka kilpailivat sarjoissa M/N, M/N40, M/N50 ja M/N60. Kilpailujen aikana raikuivat urheilijoille kannustukset ja onnittelut hyvistä suorituksista.

Kisat käynnistyivät 200m-juoksulla, jossa kovimman ajan juoksi M40-sarjassa kilpaillut Taro Voigemast, joka juoksi ajan 27,8. Tarmon perässä tuli maaliin Juha Jääskeläinen ajassa 29,3. Naisissa kovinta vauhtia piti N40-sarjan Minna Kouhia ajalla 29,9 ja naisten sarjassa Saana Pasma ajalla 31,7.

Pituushypyssä pisimmät hypyt hyppäsivät miesten osalta jälleen Tarmo, joka leiskautti pisimmällä hypyllään tuloksen 485cm. Tarmon perässä toiseksi pisimmälle liisi Juha (460cm) ja miesten sarjaan osallistunut Antti Salomäki (434cm). Naisten puolella pisimmälle hyppäsivät Saana (451cm) ja Minna (449cm).

Kuulantyönnössä osallistujat olivat hyvin tasaisia. Miesten puolella pisimmälle työnsi Antti Salomäki (773cm), M50-sarjan Jari Vuorenmaa (715cm) ja Tarmo (713cm). Naisten puolella koko kisojen pisimmästä työnnöstä vastasi naisten sarjassa kisannut Laura Salminen (803cm), Minna (797cm) ja Saana (796cm). Myös N50-sarjassa kilpaillut Suvi Luukkonen (797cm) työnsi lähelle 8m rajaa.

3-ottelun lopuksi oli pienimuotoinen palkintojenjako, jossa palkittiin jokaisen sarjan voittaja. Voittajat sarjoittain olivat Antti Salomäki (M), Tarmo Voigemast (M40), Jari Vuorenmaa (M50), Antti Rissanen (M60), Saana Pasma (N), Minna Kouhia (N40) ja Suvi Luukkonen (N50).