Olavi Halonen taivutti Someron seiväkarnevaalien Suomen tilastokakkoseksi

1.7.2019

Viime viikonloppuna kilpailtiin useiden eri yleisurheilulajien lajikarnevaaleilla ympäri Suomea. Paikalle oli saapunut runsaasti eri ikäluokkien kärkihyppääjiä taistelemaan paremmuudesta ja nauttimaan perinteisestä karnevaalitunnelmasta. HSUn urheilijat olivat näkyvästi mukana erityisesti Someron seiväskarnevaaleilla.

HSUn 13-vuotias Olavi Halonen osallistui Someron seiväskarnevaaleilla niin sarjansa karnevaalikilpailuun kuin viikonlopun mittaisen seiväsleirin päättävään leirikilpailuun. Torstain karnevaalikisassa Olavi taivutti sarjansa kolmostilalle tuloksella 260cm. Sunnuntain leirikisassa Olavi sai hypyn sujumaan kohdalleen ja hyppäsi hienosti ennätystuloksensa 285cm, jolla hän sijoittui sarjansa kakkoseksi. Tuloksellaan hän nousi myös ikäluokkansa Suomen tilastokakkoseksi.

Somerolla oli paikalla myös HSUn Emma Rovasalo. Hallissa SM-hopeaa napanneen Emman suoritus N17-sarjan karnevaalikisassa torstaina riitti kolmanteen sijaan tuloksella 350cm. Sunnuntain yleisten sarjojen karnevaalikisassa sunnuntaina Emma hyppäsi naisten B-kisan toiseksi lukemin 345cm.

Lohjalla pidetyissä lajikarnevaaleilla pukkasi T12-sarjassa kilpaillut HSUn Sara Jousimaa lukemat 8,66, joka riitti sarjan viidenteen sijaan.

Olavi Halonen taivutti ikäluokkansa tilastokakkoseksi Someron seiväskarnevaalien leirikilpailussa tuloksella 285cm
Olavi Halonen taivutti ikäluokkansa tilastokakkoseksi Someron seiväskarnevaalien leirikilpailussa tuloksella 285cm