Hyvinkään Seudun Urheilijoille viisi mitalia SAUL:in SM-kisoista

12.8.2019

Suomen Aikuisurheiluliiton (SAUL) yleisurheilun SM-kisat kisattiin 9.-11.8.2019 Paavo Nurmen stadionilla Turussa. Viikonloppuun mahtui kesäisesti sadetta ja päivänpaistetta. Kilpailuissa oli mukana n. 1000 urheilijaa ja Hyvinkään Seudun Urheilijoita (HSU) edusti upeasti kisoissa kahdeksan eri ikäsarjoissa kilpailevaa aikuisurheilijaa.

Jukka Jännetyinen (M50) juoksi 800 m hienosti hopeamitalin aikaan 2.14,86.

Antti Rissanen (M65) juoksi 100 m aikaan 16,66 karsiutuen finaalista. Pituudessa Rissanen oli kahdeksas tuloksella 3,58. Tapio Hakakari (M65) hyppäsi pituudessa neljänneksi tuloksella 4,54, jääden vain niukasti pronssimitalista. Hakakari oli neljäs myös kolmiloikassa tuloksella 8,64.

Minna Kouhia (N45) urakoi upeasti lauantaina kolmessa lajissa, joista kaikista oli tuloksena pronssimitali. Pituudessa Kouhia leiskautti 4,62, keihäs kaartoi 25,88 ja 200 m taittui ajassa 29,19. Kouhian mitalisade jatkui sunnuntaina, jolloin hän taittoi 400 m:n Suomen mestariksi ajassa 1.04,32.

Jari Vuorenmaa (M50) teki myös hienosti hartiavoimin töitä viikonlopun kisoissa. Korkeudessa ylittyi 1,42, sijoitus viides. Pituudessa (4,38) ja 100 m juoksussa (15,09) Vuorenmaa oli tuloksillaan seitsemäs.

Markku Jokinen (M45) juoksi hienosti 400 m aidoissa, mutta kaatui viimeisellä aidalla ja juoksu hylättiin aitarikon vuoksi. Jokinen juoksi 800 m aikaan 2.23,82 sijoittuen viidenneksi.

5000 m kävelyssä Jouko Rannanpää (M65) ja 800 m juoksussa Heimo Jokinen (M70) eivät tällä kertaa saaneet tulosta.

Minna Kouhialle pronssia peräti kolmessa eri lajissa
Tapio Hakari hyppäsi neljänneksi pituushypyssä tuloksella 4,54m
Jari Vuorenmaa ehti kisata viikonloppuna 100m juoksussa (kuvassa), pituudessa sekä korkeudessa