HSU:n koronaohjeet halliharjoittelussa (päivitetty 31.3.)

2.11.2020

HSU:n koronaohjeet halliharjoittelussa (päivitetty 31.3.)

HSU seuraa Hyvinkään kaupungin ja Keusoten antamia ohjeistuksia.

- Vuonna 2007 syntyneiden ja sitä vanhempien ohjattu harrastustoiminta keskeytetään sisä- ja ulkotiloissa 14.3. asti. Tämän ajanjakson ajaksi -07 ja sitä vanhemmat harrastajat siirtyvät omatoimi- ja etäharjoitteluun ohjaajan ja valmentajan ohjeistamalla tavalla.

- Vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien harrastustoiminta sisätiloissa jatkuu.
- Toiminnassa noudatetaan kuitenkin edelleen aiemmin voimassa olleita ohjeistuksia (luettelo alla).

1. Mikäli sinulla on hengitystieinfektioon viittaavia oireita, älä osallistu  toimintaan. Toimi Keusote ohjeiden mukaan ja hakeudu koronatestiin.

2. Toiminta järjestetään 10hlö pienryhmissä (lasten ja nuorten määrä 10).

3. Korona-tilanteen johdosta Wanha Areenassa saa olla sisällä vain harjoittelemassa olevat ryhmät ja urheilijat. Ryhmän harjoituksia ei voi jäädä seuraamaan.

4. Vältetään kohtaamisia sisätiloissa ja toivotaan lasten tulevan ilman  vanhempien saattamista sisätiloihin.
Pienempien lasten kohdalla saattaminen on ymmärrettävää.

5. Yleisurheilijoiden kulku Wanhalle Areenalle seiväshyppypatjan takana olevan oven kautta.

6. Omalle harjoitusvuorolle hallin sisälle tullaan vasta 5 minuuttia  ennen vuoron alkamista, jotta hallissa ollaan mahdollisimman lyhyt  aika aiemman harjoitusvuoron ryhmän kanssa.
Harjoitusvuoron päättyessä tulee hallista poistua välittömästi, eikä  esim. loppuverryttelyä voi jäädä tekemään harjoitusajan päättymisen jälkeen.

7. Ryhmien kohtaamista tulee välttää. Ryhmät hakeutuvat kauemmaksi  toisistaan harjoitusvuorojen alkaessa sekä päättyessä ohjaajan ohjeiden mukaisesti.

8. Pukuhuoneet on poistettu käytöstä. Wc tilojen siivousta tehostetaan.

9. Käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota, käsidesiä  käytetään ennen ja jälkeen harjoitusten.

10. Turvaväleistä pyritään pitämään huolta.

11. Jokainen käyttää vain omaa juomapulloa.

12. Kaikkien yli 12-vuotiaiden on käytettävä kasvomaskia harjoituspaikalle tullessaan.

13. Ohjaajilla ja valmentajilla on harjoituksissa erittäin vahva maskisuositus.

14. Mikäli sinulla todetaan koronavirustartunta tai joudut karanteeniin,  asiasta pyydetään ilmoittamaan välittömästi urheilukoordinaattorille.