HSUn koronaohjeistus (päivitetty 13.1.)

9.12.2021

HSU huomioi harjoitustoiminnassaan aluehallintoviraston rajoitteet.

 

HSU:n toiminta ajalla 11.1.2022-24.1.2022:

18-vuotiaiden ja sitä nuorempien (2003 ja myöhemmin syntyneiden) harjoitukset jatkuvat normaalin aikataulun mukaisesti.

Yli 19-vuotiaille (2002 ja aiemmin syntyneille) ei järjestetä toimintaa sisätiloissa. Ryhmien valmentajat opastavat korvaavaan harjoitteluun ulkotiloissa.

Lauantain telinevoimistelu jatkuu siten, että harjoituksissa on vain yksi ryhmä kerrallaan. Treenipäivät näkyvät ryhmäkohtaisten sivujen alalaidan treeniteemoista (Voimassa 29.1. asti)

 

Ohjeet harjoituksiin tuleville (voimassa toistaiseksi):

Harjoituksissa, joihin osallistuu yli 20 henkilöä, tarkistamme koronapassit kaikilta yli 16-vuotiailta osallistujilta. Passin lukemisen hoitaa ryhmän ohjaaja/valmentaja.

Yli 12-vuotta täyttäneiden suositellaan käyttävän kasvomaskia muulloin kuin urheillessa ellei tälle ole terveydellistä estettä.

Mikäli sinulla on hengitystieinfektioon viittaavia oireita, älä tule harjoituksiin.

Käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota, käsidesiä käytetään ennen ja jälkeen harjoitusten.

Pyritään välttämään ylimääräisiä kohtaamisia sisätiloissa, joten harjoitusten aikana sisällä saa olla vain urhelijat ja ohjaajat/valmentajat. Harjoituksia ei siis voi jäädä seuraamaan.

Harjoituksiin tullaan aikaisintaan 5 minuuttia ennen harjoituksen alkua, sekä poistutaan välittömästi harjoitusten loppuessa.

Harrastajien toivotaan tulevan sisälle ilman vanhempien saattamista. Pienimpien harrastajien kohdalla saattaminen on sallittua terveysturvallisuus huomioiden.

Päivitetty 13.1.2022