Vähävaraisten perheiden tukeminen harrastusmaksuissa. Haku auki 27.11. asti

18.11.2022

Johtokunta on päättänyt 15.11. järjestetyssä kokouksessa, että lähdemme tukemaan vähävaraisten perheiden harrastamista tänäkin vuonna ja tähän haku on auki 27.11.2022 asti.

Tuki myönnetään taloudellisten sekä sosiaalisten syiden perusteella ja osoitetaan kausimaksuihin. Lisenssi ja seuran jäsenmaksu pitää maksaa kuitenkin normaalisti. Talvikaudelle jo ilmoittautuneet voivat myös hakea tukea ja tuki osoitetaan halutessaan joko kesäkauden 2023 maksuun tai takautuvasti talvikauden maksuun.

Tukea voi hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen 27.11.2022 mennessä sähköpostitse urheilukoordinaattorille (pietari.outinen@hsu.fi). Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja kootusti hakuajan päättymisen jälkeen.