Kunniakierros

KUNNIAKIERROS NUORTEN LIIKUNNAN HYVÄKSI

Kunniakierros on yli 200 urheiluseuran ja Suomen Urheiluliiton (SUL) yhteinen suomalaisen urheilutoiminnan suurin liikunta- ja varainhankintakampanja.

Kunniakierros on 31 -vuotisen historiansa aikana tuonut yleisurheiluseuroille noin 29 miljoonaa euroa. Viime vuonna tapahtumalla kerättiin noin miljoona euroa suomalaisen liikunnan hyväksi.

Alta voit helposti ladata ja tulostaa kunniakierroksen virallisen keräyslomakkeen.

KERÄYSSÄÄNNÖT

1. Kunniakierrokselle osallistuva kerääjä hankkii tukijoita, jotka suorittavat tukimaksun. Tukijoiden lukumäärällä ei ole ylärajaa ja ne voivat olla joko kerta-/ tai kierrosmaksuja. Tukijat on helpoin kerätä viralliseen keräyslomakkeeseen. Keräyslomake löytyy tämän sivun alaosasta.

2. Osallistua voi kuka tahansa kuntoilemalla yhden tunnin aikana niin pitkän matkan kunniakierros-reitillä kuin haluaa. HUOM! Kerääjän ei ole  välttämätöntä osallistua juoksuun.

3. Tukija tai osallistuja maksaa sopimansa summan jokaiselta tietyn urheilijan juoksemista kierroksista tai sovitun kertamaksun. Suositeltu minimi summa on 15 euroa (virallista alarajaa ei kuitenkaan ole).

4. Keräys tulee tapahtua virallisia keräyslistoja käyttäen tai tallentamalla tiedot mobiilikaavakkeeseen (sul.yap.fi). Laskutus tapahtuu keskitetysti SUL:n toimesta jälkikäteen. Tallentamalla sähköpostiosoitteen laskut lähtevät automaattisesti sähköpostiin. Postiosoite on kuitenkin pakollinen tieto kaikissa tapauksissa.

5. Kierrosmäärässä lasketaan täydeksi myös aloitettu kierros.

Lisätietoja kunniakierroksesta saat seuran urheilukoordinaattorilta (mirka.tuisku@hsu.fi, 0408290617) tai seuran kunniakierrosvastaavalta (mervi.h.martikainen@gmail.com)