Kunniakierros 2015

KUNNIAKIERROS v. 2015, jo 34. kerran!

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 33 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa reilut 30 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä. Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan loppukevään ja alkukesän aikana. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla ja minimitukisumma on 15 euroa.

Kaikki ovat tervetulleita kunniakierrostapahtumiin, jossa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Samalla tapaat seuran nuoria urheilijoita, joihin kerätty tuki kohdistuu.