HSU:n Kunniakierros historia

KUNNIAKIERROS NUORTEN LIIKUNNAN HYVÄKSI"KUNNIAKIERROS on urheiluseurojen ja Suomen Urheiluliiton yhteinen suomalaisen urheilutoiminnan suurin liikunta- ja varainhankintakampanja.
Yksityishenkilöt ja yritykset voivat osallistua Kunniakierros-keräykseen.

Kunniakierrostapahtumassa liikut hyvässä seurassa tunnin ajan ja keräät keräyslistan mukaisesti varoja nuorten urheilutoimintaan.”

HSU:n Kunniakierros historia

Hyvinkään Seudun Urheilijat ovat osallistuneet Kunniakierroskeräykseen 13 kertaa. Paras keräystulos löytyy vuodelta 1996, 17 vuoden takaa, 5054€.

Vuonna 2013 päätettiin elvyttää tapahtuma uudelleen, 2000- luvun hiljaselon jälkeen.

Keräys onnistui meiltä erinomaisesti! Syntyi uusi hieno seuraennätys 9057€!

Suuri kiitos kaikille kerääjille ja tukijoille!

Kunniakierros 2018

Kunniakierros järjestetään Hyvinkäällä torstaina 24.5. urheilupuistossa, klo 17.00 - 19.00.

Tapahtumassa liikutaan tunnin ajan kiertäen juoksurataa ja kunnioittaen kaikkia HSU:n Kunniakierros tukijoita!

Myös paikanpäällä on mahdollisuus ilmoittautua mukaan juoksuun yksittäisenä tukijana.

Tervetuloa kannustamaan HSU:n junnuja ja tekemään hyvää!