Mehiläinen

Hyvinkään Seudun Urheilijat on tehnyt sopimuksen terveyspalveluista Mehiläisen kanssa. Sopimuksen avulla HSUn urheilijat pääsevät käyttämään Mehiläisen monipuolisia terveyspalveluita, joita on räätälöity myös urheilijoille. Ohessa muutamin ydinkohdin yhteistyön sisältö.

• Mahdollisuus saada kaikki terveyspalvelut ja koko hoitoketju - ensiavusta kuntoutukseen - samasta paikasta
  • Valtakunnallinen Urheilu Mehiläisen asiantuntijaverkoston tuki
  • HSUn oma nimetty yhteyshenkilö ja terveydenhuollon asiantuntijat.
  • Kokeneiden asiantuntijoiden tuki joukkueille urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa, kuntoutuksessa sekä urheilijan terveyden edistämisessä
  • Selkeä nopea toimintamalli tapaturmatilanteissa
  • Mehiläisen toimiva yhteistyö vakuutusyhtiöiden kanssa
  • Terveystarkastukset junioreille keskitetysti sovittuina ajankohtina
  • Muut erikseen sovittavat palvelut, esim. testaukset, luennot ja ajankohtaiset tietoiskut valmentajille, pelaajille ja vanhemmille
  • Lisätietoa Mehiläisen urheilijoille suunnatuista palveluista saat täältä

HSUn yhteyshenkilönä toimii Suvi Sassi (suvi.sassi@mehilainen.fi)

Lisäksi Mehiläinen tukee HSUn toimintaa myös rahallisesti. Jokaisen Urheilunettiin kirjautuneen jäsenen tai perheenjäsenen asiakaskäynti Mehiläisessä (esim. käynti lääkärin vastaanotolla, fysioterapeutilla, laboratoriossa tai leikkauksessa) kerryttää ostokertymää, josta Mehiläinen maksaa markkinointibonusta takaisin seuralle. Bonusta kertyy kaikista yksityiskäyntien ostokertymästä, ainoastaan työterveyshuollon käynnit eivät kuulu bonuksen piiriin.

Mikäli urheiluseurasi on tehnyt Mehiläisen kanssa sopimuksen yhteistyöstä ja eduista, voit näillä sivuilla kirjata seuran jäsenyytesi Mehiläisen asiakasjärjestelmään. Markkinointibonuksen varmistamiseksi seuran jäsenten ja heidän perheenjäseniensä rekisteröityminen Urheilunettiin on välttämätöntä.

Urheilunetin käyttäminen:

Kirjaudu Urheilunettiin tästä

1. Valitse oma seurasi valikosta
2. Täytä omat tietosi ”Rekisteröidy” kohdasta
3. Täytä muiden perheenjäsentesi tiedot ”Rekisteröi perheenjäsen”-kohdasta

Huom! Voit olla rekisteröityneenä vain yhden seuran jäsenenä kerrallaan. Uusi rekisteröityminen korvaa mahdollisen aikaisemman rekisteröitymisen.

Ajanvaraus
Mehiläisen ajanvaraus netistä www.mehilainen.fi/ajanvaraus tai puhelimella 010 414 00
joka päivä klo 7-20.

Muistithan rekisteröityä Urheilunettiin ennen ajanvarausta!

Mehiläisen toimipiste- ja terveyspalveluhaku