Kunniakierros kutsu

Tule mukaan kuntoilemaan: kävelemään, hölkkäämään tai juoksemaan Kunniakierros -tapahtumaan. Näin tuet Hyvinkään Seudun Urheilijoiden toimintaa ja lasten & nuorten urheilumahdollisuuksia!

Suomen Urheiluliiton (SUL) ja sen jäsenseurojen yhteisen kampanjan, Kunniakierroksen, tuotoilla kerätään varoja yleisurheilutyöhön.

Hyvinkään Seudun Urheilijat järjestää Kunniakierroksen

tiistaina 15.8. Hyvinkään Urheilupuistossa klo 18.00 - 20.00

Viime vuonna tapahtumaan osallistui Hyvinkäällä 51 kerääjää ja yli 200 tukijaa.

Nyt haastamme KAIKKI - lapset, nuoret, aikuisurheilijat sekä valmentajat ja urheilijoiden vanhemmat - mukaan liikkumaan!

KUNNIAKIERROKSEN IDEA:

Kunniakierrokseen osallistuva hankkii itselleen yhden tai mieluiten useamman tukijan. Tukija voi olla yksittäinen henkilö, yritys tai yhteisö. Minimitukisumma on 15 €/tukija. Maksimia ei ole. Tuki voi olla kerta- tai kierrosmaksu. Tukisummat laskutetaan tapahtuman jälkeen SUL:n toimesta. Jokainen tukija antaa tätä varten laskutustietonsa viralliselle keräyslistalle. Lasku lähetetään sähköpostitse pdf-muotoisena kaikille sähköpostiosoitteensa antaneille. Myös perinteinen osoite tarvitaan kuitenkin sähköpostin rinnalle.

Viime vuoden keräyksen pohjalta esitäytetyt keräyslistat sekä tyhjiä keräyslistoja jaetaan harjoituksissa. Lisää tyhjiä listoja voit pyytää oman ryhmäsi (lapsesi ryhmän) valmentajalta.

NÄKYVYYS YRITYKSILLE:

Yritystukijoille luvassa näkyvyyttä tukisummaa vastaan:

70€ logonäkyvyys HSUn kotisivuilla & Facebook tai

70€ logonäkyvyys kentällä tapahtumapäivänä (A1) tai

120€ logonäkyvyys HSUn kotisivuilla & Facebook sekä kentällä HSU:n kilpailuissa kevät 2018 saakka(A1)

TAPAHTUMAN AIKATAULU:

18.00 Ilmoittautuminen ja keräyslomakkeiden vastaanotto

18.20 Yhteinen alkuverryttely

18.30 Kunniakierroksen lähtölaukaus

Nuorimmilla mahdollisuus siirtyä ensimmäisen kierroksen jälkeen ohjatulle temppuradalle kentän keskelle. HUOM! Eniten kierroksia juosseen palkinto sarjassa '2008 tai myöhemmin syntyneet' 30 minuutin perusteella

19.30 Kunniakierroksen päätöslaukaus

19.40 Palkintojen jako: Eniten kierroksia juosseet palkitaan seuraavissa sarjoissa